فروش ویژه !

گوشت كوب برقی پارس خزر مدل سالسا

7%

جدید

1

اخطار: آخرین موجودی فعلی!

174,654 تومان

187,800 تومان

Give a Name
  • کم صدا / کم مصرف

  • توان مصرفی 350 وات

  • کاسه مدرج با ظرفیت 700 میلی لیتر

  • قابلیت جدا شدن مجموعه تیغه از دستگاه

  • مشتریان وفادار

    با خرید هر محصول ، بن تخفیف هدیه می گیرید و در خرید های بعدی تخفیف شگفت انگیز دریافت میکنید
  • آیا در مورد این محصول سوالی دارید؟

    مشتری گرامی جهت استعلام قیمت و هزینه حمل لطفا آدرس گیرنده و نام کالا را به این شماره 09122150976  پیامک کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

  • راهنمای خرید آنلاین

    راهنمای کامل خرید از سایت را مطالعه نمایید و خریدی آسوده و امن را تجربه نمایید
  • راهنمای خرید آنلاین

    راهنمای کامل خرید از سایت را مطالعه نمایید و خریدی آسوده و امن را تجربه نمایید

محصولات مرتبط

مشخصات عمومی

مدلسالسا
سازندهپارس خزر
محصول کشورایران

سایر ویژگی‌ها

جنس بدنه
میزان صداکم صدا
توان مصرفی350 وات
سایر ویژگی هاکاسه مدرج با ظرفیت 700 میلی لیتر
آب مرکبات گیری
انواع تیغهقابلیت جدا شدن مجموعه تیغه از دستگاه
انرژیکم مصرف

توضیحات

:: معرفی بیشتر محصول


همزن برقی وسیله ای است که برای مخلوط کردن و هم زدن مواد غذایی با سرعت های مختلف به کار می رود.
برای درست کردن خمیر نان و کیک و شیرینی، بستنی، زدن تخم مرغ، مخلوط کردن آرد و کره، درست کردن سوسیس و هم زدن خامه و خیلی کارهای دیگر کاربرد دارد.
هم زدن با آن خیلی ساده تر از هم زدن با چنگال یا قاشق است. همزن برقی هم مثل خیلی از سایر ابزار و لوازم خانگی ابتدا در ابعاد بزرگ تر و برای مصارف صنعتی ساخته شد.
در ۱۹۰۸ مهندس هربرت جانسون دید که یک نانوا خمیر نان را با قاشق فلزی بزرگی هم می زند. خیلی زود با همکارش که مهندس مکانیک بود شروع به بازی با وسایلی کردند و تا ۱۹۱۵ همزن کاسه دار ۸۰ لیتری او تبدیل به وسیله ای استاندارد شده بود که البته بیشتر به درد نانوایی های بزرگ و ارتش می خورد. در ۱۹۱۹ شرکت هوبارت که در آن زمان به کیچن اید تغییر نام داده بود همزنی کوچک تر مخصوص خانه ها به بازار عرضه کرد.

:: انواع همزن برقی در ۲ دسته کلی طبقه بندی میشوند


1- همزن برقی دستی :

همزن دستی باید با دست نگه داشته شده و هم زده شود.
معمولاً دو تیغه برای هم زدن و یک موتور دارد. تیغه ها را باید در ماده غذایی فرو کنید که خیلی اوقات در کاسه خود همزن ریخته می شوند.
همزن دستی بدون ظرف یا پارچ مخصوص بوده و فقط دارای سری های مختلف برای هم زدن موادی است که از قبل درون ظرفی ریخته شده اند.
همزن دستی نسبت به همزن کاسه ای، معمولاٌ برای مقادیر کمتر مواد غذایی استفاده می شود.
این وسیله برای کارهای سبک تر مانند هم زدن سفیده تخم مرغ یا خامه به کار می رود.

2- همزن برقی کاسه ای:

همزن کاسه ای، رومیزی است و نیازی به حرکت دست ندارد.
همزن کاسه ای حاوی یک کاسه پلاستیکی یا شیشه ای بوده که مواد غذایی برای هم خوردن در آن ریخته می شوند.
این گونه همزن با کاسه، یک همزن تخت، یک چنگک برای ورز دادن و همزن مفتولی برای هم زدن سریع است. همزن کاسه ای یا پایه دار برای آشپزهایی کاربرد دارد که نیاز به مخلوط کردن های جدی تر دارند. این ابزار اضافی را گاهی جداگانه هم می توان برای دستگاه خرید.
علاوه بر این ها سوسیس پرکن، صفحه پوره درست کنی، بستنی ساز و آسیاب غذا را هم می توان جداگانه و البته با قیمت بالاتر تهیه کرد. همزن-بلندر برقی پارس خزر از سری محصولات لوازم خانگی پارس خزر نیز مانند سایر محصولات فروشگاه دارای 25 گارانتی، خدمات پس از فروش پارس شید نماینده خدمات پس از فروش محصولات پارس خزر در سراسر ایران با بیش از 425 مرکز خدمات می باشد.
قابلیت جدا شدن تیغه ها، کم صدا و بدون لرزش، مخزن خردکن 500 میلی لیتری جهت خردکردن پیاز، سبزیجات سفت و نرم، پنیر و مواد دیگر، مخلوط کن دستی جهت تهیه انواع سس ها, سوپ ها، مایونز، خوراک بچه و انواع Milk Shakes و... همزن استیل دوبل جهت همزدن خامه، سفیده تخم مرغ، تهیه مایونز، انواع دسر، املت و ... دارای Stand جهت نگهداری ملحقات، قابل شستشو در ماشین ظرفشویی، تیغه خرد کن مجهزبه محافظ پلاستیکی، مجهز به دو نوع همزن، محل نگهداری ملحقات، دارای ظرف خردکن 500 میلی لیتر با تیغه استیل، همزن خامه زن دوتایی، 220-240 ولت 320 وات
روش استفاده: الف) مخلوط کن 1- مواد غذایی مصرفی را آماده و به تکه های مناسب قسمت کنید. 2- محافظ تیغه را با احتیاط از تیغه جدا نمایید. 3- دو شاخه را به پریز برق وصل و سوئیچ را فشار دهید. دستگاه آماده برای کار است. ب) خردکن: موادغذایی مطابق با جدول زیر برای استفاده از خرد کن مناسب هستند:

 

  • مواد مصرفی               آماده کردن ماکزیمم                                               مقدار( گرم )       زمان( ثانیه)
  • پیاز بریدن                     بصورت 4 تکه                                                            100                    5-10
  • سیر                             -----                                                                       حبه 5                  2-10
  • هویچ                          قطعات مناسب                                                          150                   10-20
  • سبزیجات/میوه           به قطعات مناسب پس از بریدن ساقه های آن              100                   10-15
  • پوره                           قطعات مناسب                                                           175                   10-20
  • بادام                          -----                                                                           150                  20-30
  • پنیر                            به صورت تکه های کوچک                                            100                  20-30
  • تخم مرغ پخته شده    دو نیمه کنید                                                              2 عدد                  2-5 بار 
  • نان خشک                  تکه شده                                                                    150                   15-20
  • گوشت                      به صورت تکه های 1 سانتی                                        200                   15-25

 

دقت کنید قبل از راه اندازی، محافظ تیغه جدا شده باشد، قبل از خرد کردن گوشت توجه نمایید، گوشت فاقد استخوان و غضروف باشد، از خرد کردن تکه های یخ و هر غذای سخت دیگری مانند دانه های قهوه و ... پرهیز نمایید، بیش از کنجایش تعیین شده، مواد داخل ظرف نریزید زیرا باعث توقف موتور و خرابی احتمالی دستگاه خواهد شد، زمانهای تعیین شده در جدول فوق تقریبی بوده و ممکن است با توجه به میزان مواد مصرفی تغییر کند.
حداکثر زمان کارکرد مداوم دستگاه، 5 دقیقه می باشد و برای استفاده مجدد حتما صبر کنید تا دستگاه خنک شود.

نقد و بررسی مشتریان

    نقد محصول و امتیاز شما به این محصول

    برای کمک به دیگران کاربران در انتخاب،لطفا قبل از نوشتن نقد و نظر خود ، به این محصول امتیاز نیز بدهید.